Schréder - Ipari világítási megoldások

FLEXIA

Változatos megjelenés, többféle konfiguráció, ugyanaz a DNS. A FLEXIA a legalkalmasabb platform egyedi kültéri világítási megoldások létrehozásához. Koncentráljon az egyedi hangulat megteremtésére az emberek számára, akik keresztülsétálnak a területen. A FLEXIA sokoldalú technológiai platformot kínál kifinomult esztétikával, műszaki korlátok nélkül, konzisztens megjelenéssel és a legkorszerűbb innovációkkal.

VILÁGÍTÓ OSZLOPOK

Oszlopos állólámpáink hatékony vizuális útmutatást kínálnak, miközben kellemes hangulatot teremtenek a gyalogosok számára. Különféle fotometriai opciókat kínálnak a szimmetrikus vagy aszimmetrikus fényeloszláshoz, és szerelhetők diffúz búrával a maximális kényelemért vagy átlátszó búrával a maximális teljesítményért.

SCULP CSALÁD

Letisztult, egyszerű formáival a SCULP kollekció tagjai diszkréten olvadnak bele a környezetükbe, és a legpontosabb, sokoldalú, hatékony LED fényvetőkként lenyűgöző hatásokat hoznak létre homlokzatok megvilágításakor. A vállalati színek kivetítésével erősíthető az identitástudat, vagy egyszerűen csak javítható a látogatói élmény.

27

Powered by