Schréder - ATS 4 - Alagút világításvezérlő rendszer

AZ ÖN ADATAI ÉRTÉKESEK, SZÁMÍTSON A LEGBIZTONSÁGOSABB RENDSZERRE

Az elmúlt évek során az országoknak a kiberbűnözés újabb formáival kellett megbirkózniuk, így a kritikus infrastruktúrák magasabb biztonsági szinteket igényelnek. Az alagutak is ilyen infrastruktúrák részei. Egy kritikus adatokat és funkciókat tartalmazó világításvezérlő rendszer magasabb szintű biztonságot igényel, hogy garantálhassa az ön alagútadatainak a biztonságát. Az ATS 4 ezért a Phoenix Contact innovatív PLCnext technológiájára épül, ami egy nyílt automatizálási

kommunikációs rendszer, amely megfelel a legszigorúbb kiberbiztonsági szabványoknak , mint az Európai NIS Irányelv (Hálózat- és Információbiztonság EU 2016/1148) és az IEC62443 nemzetközi szabvány. Az ATS 4 vezérlő az első vezérlőrendszer, amely teljes mértékben megfelel mindkét szabályozásnak, és használható ezekhez az alkalmazásokhoz.

JELENTŐS IDŐ- MEGTAKARÍTÁS TELEPÍTÉSKOR

Az ATS 4 szerszámmentes okos vezetékek és csatlakozók teljes készletét vonultatja fel. A vezetékezés filozófiája része a Schréder által nyújtott teljes körű megoldásnak, amely segítségével felgyorsíthatja a rendszer telepítését és implementálását. A központi vezérlő és a világítótestek közötti vezetékezés ipari buszhálózattal történik, ami tökéletesen alkalmas az alagútvezérlő alkalmazásokkal kapcsolatos nagy igények kiszolgálására.

9

Powered by