Schréder - SHUFFLE

SHUFFLE De slimme kolom voor ‘cities people love to live in’

It’s time to SHUFFLE your world!

2

3

Schréder lanceert SHUFFLE, de eerste slimme mast op de markt

Steden opschonen om smart te worden

De slimme SHUFFLE kolom is een verbonden, modulaire benadering van stadshardware. Met plug-and-play draaibare modules die vooraf gecertificeerde hardware bevatten, kan deze worden geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Herontwerpen. Reorganiseren. Verbeteren. Combineren. Doe dit allemaal tegelijk met SHUFFLE, een geïntegreerd concept met onbeperkte mogelijkheden om de beleving van locaties naar een nieuw niveau te tillen. Informatie, identiteit, veiligheid, communicatie, entertainment, mobiliteit en nog veel meer. Stelt u zich eens voor dat u met hetzelfde systeem de behoeften van iedereen in openbare en particuliere ruimtes vervult en bewaakt. Het is niet nodig om de omgeving vol te zetten met verschillende apparaten. Al uw verschillende functies kunnen elegant worden verzameld in één geïntegreerd platform. Niet in steen gebeiteld, maar veelzijdig en voorbereid op toekomstige evoluties. SHUFFLE is een compleet, energiezuinige en toch betaalbare smart city-oplossing die zeer weinig onderhoud vereist. U kunt uw gepersonaliseerde combinatie maken door maximaal 5 modules per kolom te koppelen, of u kunt een van onze voorgeconfigureerde varianten kiezen.

SHUFFLE is door de HEA (VK) uitgeroepen tot ‘Product van het Jaar’

Toonaangevend met non-stop innovatie SHUFFLE werd gelanceerd in 2015 en veel enthousiaste klanten die extra licht wilden werpen op hun levendige stedelijke ruimtes, hebben het geïnstalleerd. En ze gingen verder dan eenvoudige buitenverlichting. Ze maakten van de gelegenheid gebruik die dit platform bood om nieuwe diensten in hun omgevingen te brengen, zoals wifi, bewakingscamera’s, luidsprekers, noodknoppen en laadpunten voor elektrische voertuigen. Slechts een jaar na de lancering werd SHUFFLE door de Highway Electrical Association (HEA) in het VK uitgeroepen tot ‘Product van het jaar 2016’. Even later, in 2017, ontving SHUFFLE de `Smart City Award’ in Londen voor zijn technologie met een groot potentieel voor slimme steden. In 2020 maakte Schréder SHUFFLE onafhankelijk van fysieke bedrading voor razendsnelle connectiviteit, waarmee de eerste draadloze slimme kolom werd gecreëerd. Deze gedrevenheid van constante innovatie, gecombineerd met een voortreffelijk ontwerp, aandacht voor detail en een diep begrip van de behoeften van de klant, heeft SHUFFLE als een maatstaf in de markt gepositioneerd. Sinds de lancering hebben SHUFFLE-kolommen steden en particuliere bedrijven in meer dan 25 landen over de hele wereld in vervoering gebracht.

> Naadloze integratie van stedelijke hardware in een verfijnde kolom > Gepersonaliseerde combinaties: tot 5 modules per kolom > Voorgeconfigureerde versies: Campus, SOS, Security, Light en Mobility > Totale veelzijdigheid met 360° draaibare modules > Gepatenteerd systeem voor eenvoudige installatie > Volledig verbonden platform VOORDELEN

SHUFFLE wint de Smart City Award in Londen

Lancering van SHUFFLE Site op Mobile World Congress, een geïntegreerde benadering van 4G/5G kleine cellen

Schréder innoveert opnieuw met de SHUFFLE Wireless backhaul, de eerste 100% draadloze slimme kolom

4

5

SHUFFLE SOS Wat zorgt voor een gevoel van veiligheid in een stad? Hoe kan een lichtpunt mensen geruststellen? Hoe kan het handelen bij noodsituaties vergemakkelijken? Hoe kan het voorkomen dat gevaarlijke situaties uitgroeien tot rampen? Hoe kan infrastructuur mensen beschermen en levens redden? SHUFFLE SOS biedt de perfecte oplossing om mensen en hulpdiensten te helpen in kritieke situaties. Met één simpele druk op de knop kunnen burgers snel in contact komen met hulpdiensten als ze getuige zijn van een incident of slachtoffer zijn van een ongeval. Met een voice-over IP intercom kunnen mensen het probleem uitleggen en goed geholpen worden. Dankzij de ingebouwde camera’s kunnen callcenters de juiste acties ondernemen dankzij een realtime videofeed. Het flitslicht en de sirene, die op afstand kunnen worden geactiveerd, zorgen ervoor dat het noodsignaal wordt gezien en gehoord door omstanders. Ook begeleiden ze de hulpdiensten naar de exacte locatie van het incident. Met SHUFFLE SOS voelen mensen zich nooit alleen in een stad. Ze krijgen de ondersteuning die ze verwachten in de kortst mogelijke tijd. Hulpdiensten kunnen reageren en een groter gebied bestrijken, waardoor hun middelen worden geoptimaliseerd.

SHUFFLE CAMPUS Wat maakt een plek geweldig? Wat voor soort diensten bevallen werknemers en trekken bezoekers? Hoe kunt u uw infrastructuur gebruiken om waarde te creëren die verder gaat dan alleen verlichting? Waarom zou het u kunnen helpen om uw sociale en zakelijke doelen te bereiken? SHUFFLE Campus is de juiste tool voor ambitieuze bedrijven, instellingen, openbare diensten en steden die hun werknemers, klanten, bewoners, burgers of bezoekers een hoogwaardige ervaring willen bieden. Het is ontworpen om meerdere diensten, esthetisch en efficiënt, te leveren aan zakelijke faciliteiten, flatgebouwen, academische, medische of sportcomplexen, parken, winkelcentra of transportinfrastructuren zoals luchthavens en trein- of busstations. SHUFFLE Campus creëert veilige, aangename plekken, verbindt mensen met internet, informeert en vermaakt ze, terwijl ze een elegante en discrete aanwezigheid behoudt die in elke omgeving past. SHUFFLE Campus is een grote aanwinst voor placemaking omdat het de verbinding tussen mensen en de stedelijke omgeving versterkt met een minimale voetafdruk.

SHUFFLE SOS BASIC

SHUFFLE SOS CORE

SHUFFLE SOS ACTIVE

SHUFFLE CAMPUS BASIC

SHUFFLE CAMPUS CORE

SHUFFLE CAMPUS ACTIVE

Masthoogte

4370mm

4370mm

4370mm

Masthoogte Control node

4370mm

4370mm

4370mm

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Control node

360° Verlichting met flitslicht (SH36L2-HL)

360° Verlichting met flitslicht (SH36L2-HL)

360° Verlichting met flitslicht (SH36L2-HL)

360° Verlichting met WLAN (SH36LW2-CS/CX)

360° Verlichting met WLAN (SH36LW2-JT) Blauwe lichtring (SHLR2-BL) Analoge luidspreke (SH18S2-CP)

360° Verlichting met WLAN (SH36LW2-JT)

Module (top)

Module (top)

Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Rode lichtring (SHLR2-RE)

Sirene (SH18S2)

Module 2

Blauwe lichtring (SHLR2-BL)

Module 2

-

-

Sirene (SH18S2)

Quadview (SHCQV)

Module 3

Module 3

-

Quadview (SHCQV)

Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

-

-

Sirene (SH18S2)

Module 4

Module 4

-

-

Intercom met camera (SHPOIC2-GI)

Intercom met camera (SHPOIC2-GI)

Geïntegreerd in mast

Geïntegreerd in mast

Intercom (SHPOIC2-GH)

PIR sensor (C0)

PIR sensor (C0)

PIR sensor (C0)

6

7

SHUFFLE SECURITY

SHUFFLE MOBILITY

Hoe kunnen stadsdiensten of beveiligingsbedrijven buitenverlichting gebruiken om het gevoel van veiligheid voor mensen te verbeteren? Hoe kan het hen direct verbinden met beveiligingspersoneel of stadsdiensten? Hoe kan het voorkomen dat gevaarlijke situaties uitgroeien tot rampen? Je veilig voelen is een fundamenteel mensenrecht. Uw bewoners en bezoekers willen zich altijd veilig voelen. SHUFFLE Security levert een strategische doorbraak om deze uitdagingen aan te gaan met geavanceerde verlichtings- en beveiligingsfuncties. Het is ontworpen om veilige en aangename buitenruimtes te creëren: toeristische plekken, parken en pleinen, buitenruimtes rond openbare en particuliere gebouwen (ambassades, ministeries, banken, ziekenhuizen, scholen, enz.), metro-, bus- of treinstations, parkeergarages en sport- of vrijetijdsgelegenheden. SHUFFLE Security biedt een monitoringsysteem dat bidirectionele communicatie mogelijk maakt: van autoriteiten naar burgers of beveiligingsbedrijven naar mensen in de omgeving en vice versa, van eindgebruikers tot publieke/vastgoedbeheerders. SHUFFLE Security verbetert het vertrouwen in het gebruik van buitenomgevingen. Het moedigt mensen aan om te socializen, bij te dragen aan de lokale economie en een echt gemeenschapsgevoel te ontwikkelen.

Wat als een straatlantaarn elektrische voertuigen zou kunnen opladen? Hoe kan een slimme mast een antwoord bieden op de toenemende behoefte aan openbare laadinfrastructuur en de groei van elektrische voertuigen ondersteunen? Hoe kan een op verlichting gebaseerd systeem de batterij in uw bedrijfswagen opladen terwijl u op kantoor bent? Volgens Deloitte zal de wereldwijde EV-prognose de komende tien jaar een jaarlijkse groei van 29 procent bereiken, waarbij de totale verkoop van elektrische voertuigen in 2030 31,1 miljoen zal bereiken. Ondanks deze groei wordt de massale adoptie van EV’s in Europa nog steeds gehinderd door een ontoereikende laadinfrastructuur in de meeste regio’s. SHUFFLE Mobility is ontworpen om elektrische voertuigen op te laden en te beschermen tegen vandalen. Het kan worden geïnstalleerd in straten waar het moeilijk is om infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen tot stand te brengen. SHUFFLE Mobility biedt niet alleen een oplaadoplossing voor elektrische voertuigen, het zorgt ook voor een uitstekende ervaring voor EV-bestuurders door hen te helpen lege opladers te vinden, door een hoog beveiligingsniveau voor hen en hun auto te garanderen en door ‘s nachts de beste verlichtingsoplossing te bieden.

SHUFFLE SECURITY BASIC

SHUFFLE SECURITY CORE

SHUFFLE SECURITY ACTIVE

SHUFFLE MOBILITY BASIC

SHUFFLE MOBILITY CORE

SHUFFLE MOBILITY ACTIVE

Masthoogte Control node

4370mm

4370mm

4370mm

Masthoogte Control node

4370mm

4370mm

4370mm

Ja

Ja

Ja

Nee

Ja

Ja

Blauwe/groene lichtring (SHLR2-BL/GR)

360° Verlichting (SH36L2)

360° Verlichting (SH36L2)

360° Verlichting (SH36L2)

360° Verlichting (SH36L2) Blauwe/groene lichtring (SHLR2-BL/GR)

360° Verlichting (SH36L2) Blauwe/groene lichtring (SHLR2-BL/GR)

Module (top)

Module (top)

Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Universele camera uithouder (SHCB)

Module 2

Quadview (SHCQV)

Module 2

-

Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH) Analoge luidspreker (SH18S2-CP) Intercom met camera (SHPOIC2-GH)

Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

Module 3

-

Module 3

-

-

180° Spot (SH18L)

Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Module 4

-

-

Module 4

-

-

Geïntegreerd in mast

-

-

Geïntegreerd in mast

EV-lader 11kW (SHPOEV)

EV-lader 11kW (SHPOEV)

EV-lader 11kW (SHPOEV)

8

9

SHUFFLE LIGHT

Hoe herontwerp je je stedelijke ruimtes met elegantie? Hoe kan een modulair systeem de rommel opruimen en ruimte vrijmaken in stadscentra? Hoe kunnen eenvoud en integratie de stadsplanning verbeteren en plekken creëren waar mensen graag tijd doorbrengen? Waarom is toekomstbestendig zijn belangrijk? SHUFFLE Light is ontworpen om te voldoen aan de verschillende verlichtingsbehoeften van een ruimte met elegantie en hoge energie-efficiëntie. Het esthetische ontwerp integreert verschillende verlichtingsmodules (360°, spot en lichtring) met slimme bedieningsfuncties voor dimmen en licht-op-aanvraag scenario’s. De slimme SHUFFLE Light kan op elke locatie worden geïnstalleerd waar zijn veelzijdigheid, connectiviteit en eenvoud een meerwaarde creëren naast de basisverlichting. Ontworpen om wegen, straten, pleinen en andere plaatsen te verlichten waar het creëren van een aangename sfeer een belangrijk element is, profiteert SHUFFLE Light van een breed scala aan fotometrieën en biedt het esthetische consistentie voor verschillende stedelijke omgevingen. Het biedt de perfecte tool voor placemaking omdat het ruimte vrijmaakt die vervolgens kan worden gebruikt om de stedelijke ervaring te verbeteren en de gezondheid, het geluk en het welzijn van mensen te bevorderen. SHUFFLE Light is ontworpen als een toekomstbestendig systeem. Modules kunnen worden geüpgraded, gewijzigd of toegevoegd om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van een plaats. Het stelt gemeenten in staat om aan hun smart city-reis te beginnen en te evolueren.

SHUFFLE LIGHT BASIC

SHUFFLE LIGHT CORE

SHUFFLE LIGHT ACTIVE

Masthoogte

4370mm | 14.34’

4370mm | 14.34’

4370mm | 14.34’

Ja

Ja

Ja

Control node

360° Verlichting (SH36L2)

360° Verlichting (SH36L2)

360° Verlichting (SH36L2)

Module (top)

Blauwe lichtring (SHLR2-BL)

-

180° Spot (SH18L)

Module 2

-

-

180° Spot (SH18L)

Module 3

Geïntegreerd in mast

-

-

PIR sensor (C0)

10

11

WLAN

WIRELESS BACKHAUL

Professioneel en veilig draadloos netwerk

Base Unit (SH18WB2-JN)

Terminal Unit (SH18WB2-JM)

WLAN (SH36LW2-CS/ SH36LW2-CX)

WLAN (SH18W2-CS)

WLAN (SH36LW2-JT)

WLAN (SH36LW2-FO)

• Verkrijgbaar in een 360° verlichtingsmodule of in een speciale module • Meerdere gelijktijdige gebruikers per toegangspunt • Stabiele verbindingen bij hogere datasnelheden • Deelbare bandbreedte: b.v. een specifiek deel toewijzen aan beheerders en een beperkte bandbreedte voor het grote publiek • Ongeëvenaarde schaalbaarheid, cloud of lokaal beheerd

WIFI dekking WIFI doorvoer Ethernet doorvoer Mesh

Draadloos glasvezelcommunicatienetwerk voor smart city- toepassingen

• Uitgebreide draadloze glasvezelverbindingen van en naar een mast • De snelheid van glasvezel (tot 2,3 Gbps), de flexibiliteit van draadloos

Nee

Nee

Ja

Ja

• Eenvoudige implementatie op straatniveau • Betrouwbare, vrijwel storingsvrije werking • Verbind tot 8 SHUFFLE’s vanaf één Base Unit • 400m automatisch uitgelijnd bereik • AES-codering • Geïntegreerde beheerde PoE-switch • Werkt in de 60GHz V-band

Powered by PoE

Nee

Nee

Ja

Ja

SSID per AP

NA

NA

8

31

Klant capaciteit

NA

NA

250 per AP 512 per AP

Maximaal zendvermogen

20dBm 20dBm 20dBm 24dBm

Gebouw naar SHUFFLE (star mode)

SHUFFLE naar SHUFFLE’s (star mode)

1

2

Base Unit (BU)

Base Unit (BU)

4G/5G

Netwerk

Biedt 4G/5G-capaciteit en dekking

Netwerk

• Snelle mobiele verbinding • Integreert in de stedelijke omgeving • Eenvoudige locatieacquisitie voor mobiele operators • Bereik tot 100m • Uitbreidbare antenne kan later worden toegevoegd, wanneer extra capaciteit nodig is • De exploitant installeert en bezit de telecomapparatuur • Gemakkelijke toegang voor onderhoud • Waterdicht IP-materiaal • Uitbreidbare basismodule kan worden uitgerust voor 5G-netwerken

4G/5G antenne (SH18A-GD)

Terminal Units (TU)

Terminal Units (TU)

De Base Unit wordt buiten, aan de zijkant van een gebouw of op een dak gemonteerd. Het kan worden aangesloten op 8 SHUFFLE’s (Terminal Units) die binnen een bereik van maximaal 400 meter zijn geïnstalleerd.

De Base Unit is geïntegreerd in een SHUFFLE. Deze kan worden aangesloten op 8 SHUFFLE’s (Terminal Units) die binnen een bereik van maximaal 400 meter zijn geïnstalleerd.

Gebouw naar SHUFFLE (linear mode)

SHUFFLE naar SHUFFLEs (linear mode)

3

4

Base Unit (BU)

Base Unit (BU)

Zijkast (SHSC-HA)

Netwerk

Netwerk

Base & Terminal Units (BU+TU)

Base & Terminal Units (BU+TU)

De Base Unit is geïntegreerd in een SHUFFLE. Het maakt verbinding met één SHUFFLE (Base- en Terminal Units) die zelf verbinding maakt met een andere SHUFFLE met dezelfde hardware (BU+TU) enzovoort, in een serieschakeling. De afstand tussen twee SHUFFLE’s kan tot 400 meter (max.) bedragen.

De Base Unit wordt buiten, aan de zijkant van een gebouw of op een dak gemonteerd. Het maakt verbinding met één SHUFFLE (Base- en Terminal Units) die zelf verbinding maakt met een andere SHUFFLE met dezelfde hardware (BU+TU) enzovoort, in een serieschakeling. De afstand tussen twee SHUFFLE’s kan tot 400 meter (max.) bedragen.

12

13

LUIDSPREKER

VERLICHTING

Professioneel geluidssysteem voor aankondigingen, waarschuwingen en muziek

360° LensoFlex ® 2 (SH36L2)

Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

Digitale luidspreker (SH18S2-S8)

• Frequentiebereik: 90 - 19,000Hz • Volledige range luidsprekers met dual cone • Perfect geluid - tot 25W vermogen • Weerbestendig / aangepast aan binnen- en buitentoepassingen • Digitaal verbonden netwerkluidspreker

Straatverlichting / Sfeerverlichting / Voetgangersoversteekverlichting

Frequentiebereik

100 - 18000Hz

90 – 19000 Hz

• Lumenpakketten: van 1,700 tot 5,100lm

Geluidsdruk niveau (1W/1m)

89dB

90dB

• Back light control (optioneel) • Warm of neutraal witte LEDs • Optionele interne diffusor of externe diffuse lichtkap voor verbeterd visueel comfort

Maximaal vermogen

20W

25W

Ethernet-verbinding

Nee

Ja

Interne versterker

Nee

Ja

180° Spot (SH18L) Omhoog/omlaag (aanpassing ter plaatse): architecturale verlichting • Lumenpakketten: van 1,300 tot 2,400lm • Hellingshoekinstellingen ter plaatse: -10/+40° • Warm of neutraal witte LEDs

STROOMVOORZIENING

Stroombron

Evenement verlichting stopcontact (SHPOLE2-FU)

Stopcontacten (SHPOLE2-G8)

• Beveiligde toegang met gesloten deur (T25 schroeven aan de bovenkant van de mast, sleutel aan de onderkant) • Geïntegreerde zekering • Geïntegreerde kabelhouder • Doorgang naar buiten voor kabels

Aan de onderkant van de mast

Locatie

Bovenaan de mast

Aantal aansluitingen

2

1

180° LensoFlex ® 2 (SH18L)

Schuko Type F 16Amp 230V

Schuko Type F 16Amp 230V

Straatverlichting • Lumenpakketten: van 2,200 tot 5,500lm

Type

Stopcontacten voor elke behoefte

Stopcontact voor decoratieve verlichting

Doel

• Back-light control (optioneel) • Warm of neutraal witte LEDs

Max. vermogen

3500W

1200W

180° reflector (SH18L)

EV LADER

Omlaag: Straatverlichting / Sfeerverlichting / Gebiedsverlichting Omhoog: Architecturale verlichting • Lumenpakketten: van 2,300 tot 6,000lm • Neutraal of warm witte LEDs

Armatuur uithouder (SHLB)

EV lader (SHPOEV2)

Straatverlichting / Voetgangers- oversteekverlichting • Voor armatuur met montage voor Ø60mm • Hellingshoek: +5°

Professioneel laadstation

• AC opladen 11kW • Europese stekker (type 2) • Veiligheidsvergrendeling tijdens opladen • Toegangs-unit (voor kastmontage)

Lichtring (SHLR2)

Bewegwijzering / verfraaiing (identiteit) / sfeer creëren

Met PIANO Midi

Met FLEXIA FG Midi

• Statische rode, blauwe, groene, warme of neutraal witte varianten • 1 of 2 afwisselende statische kleuren • RGB voor kleurveranderende effecten

Met YMERA

Met CITEA NG Mini

14

15

CCTV - 180°

INTERCOM

Voor professionele cameranetwerken

One-touch-systeem om contact op te nemen met operators en/of om paniekreactiescenario’s te activeren • Vandaalbestendige SIP- en IP-intercom • Optionele HD-video tot 30FPS (1440x1080px) en H.264 voor integratie met de meeste video-oplossingen • Kristalhelder geluid • Actieve onderdrukking van achtergrondruis • Automatische volumeaanpassing • RVS frontplaat met één knop • Kan communiceren met SHUFFLE flitslicht, lichtring, sirene en camera’s

Intercom met camera (SHPOIC2-GI)

Intercom (SHPOIC2-GH)

• Resolutie: full HD (1920 x 1080) • Beeldoptimalisatie (tegenlicht, contrasten, nachtzicht, hoge lichtsterkte) • Privacylagen • ONVIF-communicatiestandaard • Activering van gebeurtenissen: bewegingsdetectie, videoanalyse, sabotage, enz. • Digitale zoom • Gegevensoptimalisatie: geselecteerde en/of vertraagde verzending, opname ter plaatse (SD-geheugenslot) • Compatibel met videobeheersystemen

Interne luidsprekerversterker

10W klasse D

10W klasse D

Digitale MEMS, omnidirectioneel PoE of extern stroomvoorziening

Digitale MEMS, omnidirectioneel PoE of extern stroomvoorziening Vaste lens, 1440x1080 pixels

Microfoon

Stroomvoorziening

Camera

-

Idle 1.8W Max 12W

Idle 3.5W Max 12W

Energieverbruik

Camera met of zonder extra PC lichtkap (SH18C2-HK)

Camera met of zonder extra PC lichtkap (SH18C2-GB)

Camera met of zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Slimme functies

Nee

Ja

Ja

Beveiligingsfuncties

Hoek gezichtsveld

Horizontaal: 108° Verticaal: 60°

Horizontaal: 110° Verticaal: 62°

Horizontaal: 108° Verticaal: 59.3°

IR

15m

Nee

30m

Energieverbruik

3W

6.4W

7.5W

CCTV - 360°

QuadView (SHCQV)

Universele camera uithouder (SHCB)

Geïntegreerde ophangbeugel voor PTZ-camera’s

Geïntegreerde 360-graden video CCTV-oplossing

FLITSLICHT

SIRENE

• Compatibel met de meeste PTZ-camera’s op de markt • Uitstekende stabiliteit voor minimale camerabewegingen • Verborgen kabelbeheer

• Biedt een gezichtsveld van 360° • Bevat 4 afzonderlijke sensoren met een breed horizontaal veld van 113° weergave per sensor • Verticaal gezichtsveld: 62° • Streamt video’s van vier sensor-units tegelijk • Ondersteunt een resolutie van 1920x1200/1080 (1080p) met maximaal 50/60fps (50/60Hz) • Ondersteunt Wide Dynamic Range (WDR) – Forensic Capture • Ideaal voor zeer lichte en/of donkere gebieden • Ondersteuning voor Zipstream-technologie verlaagt bandbreedte en opslaggebruik • Bestand tegen stof, regen, sneeuw, trillingen, schokken en stoten • IP-connectiviteit via standaard Ethernet-poorten • Voeding via Ethernet of 8–28 V DC • Beschikt over twee SD-kaartsleuven voor optionele lokale opslag

360° Verlichting met flitslicht (SH36L2-HL/SH36L2-HM)

Sirene (SH18S2-HN/SH18S2-HO)

Waarschuwing of alarm met een krachtige elektronische toon • Waarschuwing voor de nabijgelegen bevolking • Ondersteunt voice-over IP • Meertonig tot 105dB • Kan op afstand worden geactiveerd • Kan worden geïntegreerd in een wereldwijd waarschuwingssysteem • Kan worden gekoppeld aan SHUFFLE Intercom

Essentieel visueel hulpmiddel voor noodgevallen

• Lumenpakketten: van 1,700 tot 5,100lm • Knipperend blauw flitslicht • Kan op afstand of lokaal worden geactiveerd via de intercomknop

16

17

6.84M

Max. 5 modules

TUSSENSTUK

4M

2.28M

Lege module met metalen deksel (SHPOSP-L1-PC23- A4)

Min. mast hoogte

Lege module met pc deksel (SHPOSP-L1-PC23)

Lege cameramodule (SH18C2-GH)

Tussenstuk 1 (SHPOSP-L1)

Tussenstuk 2 (SHPOSP-L2)

Tussenstuk 3 (SHPOSP-L3)

AFMETINGEN

Ontwerp uw ideale SHUFFLE

Armatuur uithouder (Ø60mm)

360° module

180° module

QuadView module

Lichtring

Camera uithouder

A

194mm

194mm

194mm

194mm

194mm

194mm

Bezoek https://shuffle.schreder.com

B

815mm

403mm

593mm

215mm

215mm

215mm

C

-

-

-

-

109mm

490mm

A

A

A

A

A

A

B

B

B

C

B

B

C

B

18

19

www.schreder.com

Copyright © Schréder S.A. 2021 - Executive Publisher: Stéphane Halleux - Schréder S.A. - rue de Mons 3 - B-4000 Liège (Belgium) - The information, descriptions and illustrations herein are of only an indicative nature. Schréder gives no assurance that information, data or descriptions herein are accurate, reliable, complete, up-to-date, merchantable or fit for purpose, and expressly excludes any guarantee, representation or liability (whether implied, express or statutory) in connection therewith. Due to advanced developments, we may be required to alter the characteristics of our products without notice. As these may present different characteristics according to the requirements of individual countries, we invite you to consult us.

Page 1 Page 2-3 Page 4-5 Page 6-7 Page 8-9 Page 10-11 Page 12-13 Page 14-15 Page 16-17 Page 18-19 Page 20

ch.schreder.com

Powered by